Postavi svoj prevajalski posel v 90 dneh

16 views

Avg. 0.00 stars

Saved! Wishlist

Price

$20 (Free with the Plus package)

Categories

Duration

64 minutes

Learning Objectives

V tem vebinarju se boste naučili:
  • kako priti do svojih prvih strank (pravih strank, ne agencij!)
  • kako najti in obdržati stranke, ki so pripravljene plačati več,
  • kako začeti svoj posel iz ničle in ga postaviti tako, da postane dobičkonosen,
  • kako razmišljati kot uspešen podjetnik/podjetnica,
  • katera marketinška orodja lahko uporabite, da avtomatizirate proces pridobivanja novih strank,
  • kako računati več tako, da se ob tem tudi dobro počutite.

Description

Are you just starting out your translation business? Then join me on this webinar! It is dedicated to all beginners in the entrepreneurial world in Slovenia. I'll reveal the strategies that have worked well for me in order to build a stable base of high-end clients from scratch. Ali ste na začetku svoje samostojne prevajalske poti? Potem vas vabim, da se mi pridružite na tem spletnem srečanju. Pripravila sem ga prav za vas, ki stopate na podjetniško pot v Sloveniji. Razkrila vam bom strategije, ki so mi pomagala, da sem postavila posel tako rekoč iz nič in začela delati za stranke, ki so pripravljene plačati več!
See more...
Ste na začetku svoje poklicne poti kot prevajalec in se še malce "lovite"? V 1-urnem predavanju boste izvedeli, kako priti do svojih prvih strank v 90 dneh ali še veliko hitreje!

Za vsakega uspešnega prevajalca je zelo pomembno, da pozna osnove marketinga in prodaje, da lahko pridobi stranke, ki so pripravljene plačati več, poveča svoje prihodke in ima posledično več prostega časa. Življenje ni samo delo, delo, delo … je res? Ko sem pred mnogimi leti začela delati kot prevajalka, nisem imela nobenega znanja o trgu, cenah, kako dobiti tiste stranke, ki bodo brez težav pripravljene plačati več, in kako se pozicionirati kot top strokovnjak! Porabila se več mesecev (oz. celo več kot eno leto), da so se moji prihodki ustalili na neki solidni ravni.

Informacije, ki sem si jih pridobila v svojem večletnem delu kot prevajalka, predavateljica in podjetniška mentorica, boste izvedeli v eni uri. Zakaj bi tudi vi zgubili še eno leto ter delali nizko plačane projekte (ter upali, da se bo situacija s časoma sama spremenila!), ko pa vas samo nekaj korakov loči od pravega, uspešnega posla!

Upload Date

May 11, 2016

Trainer Bio

Tina Grilc - Tina Grilc is both an entrepreneur mentor and an English and German to Slovenian translator. After her Master’s Degree in Translation Studies at the University of Ljubljana (Slovenia) and University Graz (Austria), she continued her education with a Master’s Degree in Marketing Communication in 2010. In 2011, she was a translation trainee at the European Commission in Luxembourg and continued her path in the corporate world for a while. In 2012, she started her own business and has been working in her company as a translator and language teacher on a full-time basis since that time. In 2015, she started mentoring and coaching new entrepreneurs in the areas of marketing, automation and digital products. Tina Grilc je podjetniška mentorica in prevajalka iz angleščine/nemščine v slovenščino. Po zaključku prevajalskega študija na Filozofski fakulteti v Ljubljani ter na Univerzi v Gradcu, je leta 2010 svoj podiplomski študij nadaljevala s študijem strateškega tržnega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede. Naslednje leto je 5 mesecev delala pripravništvo na Evropski komisiji v Luksemburgu in nato še nekaj časa delala v večjem mednarodnem podjetju v Sloveniji. Leta 2012 je začela svoje podjetje S Tino v tujino (stinovtujino.com) in od takrat dela kot prevajalka ter učiteljica tujih jezikov. Leta 2015 je začela delati kot podjetniška mentorica in coach za nove podjetnike na področju marketinga, avtomatizacije in digitalnih produktov.

See less...

Discussion on this video is open only to Plus subscribers.

Subscribe to Plus

Video transcripts are only available for active Plus package subscribers. Learn more

This is a Plus subscriber feature.

This is a Plus subscriber feature.

This is a Plus subscriber feature.


Become a ProZ.com Trainer

Translators who become trainers can earn money every time their video is watched.
Learn more